Més de 200 nedadors han participat, aquest dissabte, 15 d'agost, a la Travessia de Natació de Roses. A les 10.00 hores han sortit els nens i nenes que feien la curta de 750 metres i, a les 11.00 hores, els adults que feien els 1.500 metres. Tot plegat un èxit de participació i una festa de la natació.

Tot i que totes les previsions amenaçaven amb pluja i mal temps, el dia ha estat esplèndid. Una mica fred a primera hora, però el sol ha acabat sortint per glòria de tots els participants i espectadors. Els 30 alevins han començat la seva Travessia a les 10.05 hores i els primers han trigat uns 10 minuts en nedar els 750m. En acabar els darrers, s'ha procedit a les primeres entregues de trofeus.

A les 11.00 hores han començat la travessia llarga els més de 180 nedadors en un recorregut balisat amb 4 punts de gir guiats pels àrbitres de la Federació Catalana de Natació, on no hi ha hagut cap incident destacable. El grup s'ha estirat una mica entre els nedadors capdavanters i després ja han anat arribant sense parar.

Des de l'organització, plena satisfacció en donar cabuda a nedadors nacionals i internacionals fent una edició on la participació s'ha incrementat respecte l'anterior edició i amb la voluntat de seguir ampliant-la.

La sortida i arribada des de la platja dóna moments d'espectacle per un públic que pot veure-ho ben d'aprop i això fa que sigui una competició peculiar.

Travessia d'aigües obertes, el 4 d'octubre

Afegir que el dia 4 d'octubre s'organitza una travessia d'aigües obertes: la mediterranean Masters week - Open Water Swimming, per a majors de 20 anys on hi hauran dues distàncies, la de 5,5 kilòmetres i la de 3,5 kilòmetres. La llarga sortirà des de la platja de l'Almadrava, passant per Canyelles des d'on surten els nedadors de la curta i aniran costejant fins arribar a la platja de La Perola, al costat del centre de Roses. Serà una travessia exigent i espectacular on els nedadors gaudiran d'un paratge paradisíac i els espectadors podran veure-ho pel mateix camí de ronda.