La segona sessió de sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi Red Bull d'Indianapolis de MotoGP ha finalitzat amb Jorge Lorenzo (Movistar Yamaha MotoGP) al capdavant de la classificació amb un registre de 1'32.860. Al pilot de Yamaha el seguien en la classificació Marc Márquez (Repsol Honda Team) i Andrea Dovizioso (Ducati Team).

Andrea Iannone (Ducati Team), Cal Crutchlow (CWM-LCR Honda) i Pol Espargaró (Monster Yamaha Tech 3) sumaven les sis primeres posicions, tancant la llista dels deu primers Dani Pedrosa (Repsol Honda Team), Scott Redding (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS), Bradley Smith (Monster Yamaha Tech 3) i el líder de la classificació provisional del campionat Valentino Rossi (Movistar Yamaha MotoGP).

Maverick Viñales ha estat el pilot del Team Suzuki Escstar més ben classificat, 13 dues per davant de Pol Espargaró. El pilot de Roses s'ha mostrat satisfet: "Ha estat un dia interessant perquè amb el meu equip hem decidit canviar l'estratègia amb què ens acostem a la pràctica en comparació amb les carreres anteriors i estic content de dir que fins ara ha funcionat prou bé".

La tercera sessió d'entrenaments lliures (FP3) per a la categoria de MotoGP ™ començarà el dissabte a les 09:55 hora local (15.55 a Espanya).