04 de agost de 2015
04.08.2015
Se celebren durant la festa major

Obren inscripcions a les travessies de natació de Roses

Són tres porves: Travessia de Natació al port de Roses, amb dues distàncies (750 m i 1,500 m); la Travesia Local, de 700 metres; i la Mini Travessia, amb un recorregut de 200 metres

04.08.2015 | 11:08
Les travessies són molt populars a Roses

La Festa Major de Roses torna a programar les tradicionals travessies de natació que any rere any refermen la vinculació de Roses amb el mar i l'esport: Travessia de Natació al port de Roses, amb dues distàncies (750 m i 1,500 m); la Travesia Local, de 700 metres; i la Mini Travessia, amb un recorregut de 200 metres. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes

El proper dissabte 15 d'agost, el GEN Roses organitzarà la 79ª Travessia de Natació al port de Roses. Hi haurà dues distàncies: una de 750 m per a la categoria aleví, amb sortida a les 10 h, i una altra de 1.500 m per a la resta de participants, amb sortida a les 11h. Tant la sortida com l'arribada de les dues distàncies tindran lloc al GEN Roses (Port Esportiu).

Les inscripcions (10 euros/persona) es podran fer únicament en línia fins al 13 d'agost (www.piscinaroses.cat o www.genroses.cat). Els dorsals (xips electrònics) es lliuraran el mateix dia de la competició, de les 9 a les 10 h, a les oficines del GEN, situades a l'entrada del Port Esportiu de Roses.

Travessia Local de Natació - Trofeu Enric Badosa

Per altra banda, el proper diumenge 16 d'agost, a les 11h, se celebrarà la 30ª Travessia Local de Natació – Trofeu Enric Badosa, amb participació oberta a tothom però amb opció a premi per als nascuts i/o empadronats a Roses, organitzada per l´Àrea d´Esports de l´Ajuntament i la Piscina de Roses.

La distància serà d'uns 700 m i el recorregut consistirà a fer la volta als dos espigons de la riera Ginjolers. Se sortirà de la platja de la Punta i s´arribarà a la platja Nova. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins al dia 14 d'agost (a les 15h) a través de www.piscinaroses.cat, o bé presencialment a la mateixa instal·lació de la Piscina Municipal. Els dorsals (xips electrònics) s'entregaran el mateix diumenge, de les 10 a les 10.45 h, a la parada situada entre els dos espigons de la riera Ginjolers.

Mini Travessia

El mateix dia 16 d´agost, una vegada finalitzada la Travessia Local – Trofeu Enric Badosa, tindrà lloc la Mini Travessia, adreçada a tots els nedadors i nedadores que per edat o nivell necessitin una distància menor.

La Mini Travessia tindrà un recorregut aproximat d´uns 200 metres, i consistirà en fer 100 metres d´anada, voltar un boia i fer la tornada (100 metres més). Es permetrà, també, la participació amb material auxiliar de flotació (en aquests casos, però, els participants hauran d´anar acompanyats d´un adult).

Per participar-hi caldrà realitzar igualment la inscripció, tant del nen o nena com de l´acompanyant adult, si es dóna el cas, i confirmar l´assistència dels participants a l´organització, el mateix dia de la prova i entre les 10h i les 10.45h. Els nedadors i nedadores no duran xip, no hi haurà ni classificació ni trofeus, i tots s´enduran un obsequi de record.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema