El Club de Rugby Navata - Alt Empordà i l´Àrea d´Esports de l´Ajuntament de Castelló d´Empúries clouen el seu primer rugby 7 a la platja d´Empuriabrava amb una bona participació de 8 equips i un gran ambient.

L´esdeveniment que va tenir un bon seguiment de públic durant tot el dia, va acollir els equips del GEIEG de Girona, dels Senglars de Torroella de Montgrí, les Morses del Fluvià d´Olot, el Club de Rugby Banyoles, el BUC de Barcelona, i dos equips de noies el Recreativo de Juerga i el SEU Hospitalet.

Durant el matí, a partir de les 11 h i després del "check in" i la recollida de la camiseta sponzoritzada per la botiga d´esports Sportzone es va desenvolupar la fase de grups.

Tot seguit, entre les 14 h i les 16 h es va fer una parada per fer un petit fre a la calor i es van servir botifarres a tots els participants. A les 16 h es va reemprendre el torneig amb el partit entre noies que a la fase de grups s´havien distribuït una a cada grup i havien competit contra els nois. Seguidament, es fer un partit entre els 2ons de cada grup i els 3ers per decidir els altres dos semifinalistes; ja que les Morses del Fluvià i el BUC essent primers de grup havien obtingut el passi directe durant el matí. L´equip local del Club Rugby Alt Empordà es va imposar al GEIEG i el Banyoles als Senglars; no obstant ambdós equips quedarien eliminats a les semifinals.

La final la jugaren passades les 6 de la tarda, els dos equips més potents de la competició els barcelonins del BUC i els olotins de les Morses. Després d´un vibrant enfrontament els barcelonins s´imposaren aixecant la copa de campions del I Torneig Rugby 7 Empuriabrava Sports. Els campions també foren premiats amb un sopar per a 10 persones a la Dolce Vita.

El tercer temps, es jugà al Capitan Cabin, on tots els participants al torneig foren convidats a una canya.

Des de l'organització s'agraeix l´aportació al torneig de la botiga d´esports Sportzone, el supermercat Eurospar - Hiperplaça, la Dolce Vita i el pub Capitan Cabin.