Quatre dels catorze equips de l’Alt Empordà que la pròxima temporada competiran al grup 15 de Tercera Catalana presentaran un nou entrenador. Es tracta del Viladamat, el Marca de l’Ham, l’Esplais i el Llançà. A la banqueta viladamatenca, Pere Carreras agafarà les regnes després de la baixa de Carles Britos, que feia tres temporades que dirigia l’equip i al qual va ascendir a Tercera ara fa dos anys. Carreras coneix el Viladamat perquè n’havia estat jugador i els seus darrers passos com a tècnic han estat en el Cistella i en el Vilabertran, de la mateixa categoria.

Boix, Ortega i Dragomir

Un dels primers equips de Tercera Catalana que va anunciar un canvi de tècnic va ser el Llançà, on el garrotxí Jordi Boix, procedent del Sant Jaume de Llierca, serà el substitut de Lluís Moñino, que seguirà a l’entitat com a entrenador del juvenil A.

Per la seva part, Txema Ortega -ex de la Jonquera, Llers i Lladó- dirigirà el Marca de l’Ham en detriment de Tià Roca, que es retira com a tècnic, i a l’Esplais Vasile Dragomir, fins ara tècnic del juvenil A, agafarà les regnes després dels adéus de Miquel Macau i Toni Soler.

Els que segueixen

L’Agrupació Esportiva Roses serà el rival a batre la pròxima temporada a Tercera Catalana. Tal com li havia passat ara fa tres anys, el pas per a Segona Catalana només li ha durat una temporada. Per al pròxim exercici, els de Mas Oliva continuaran confiant en l’escalenc Gabri Maragall com a tècnic. Els altres equips de Tercera que mantenen l’entrenador són l’Agullana (Pepe Mesas), Sant Pere (Joan Santos), Borrassà (Josep Salas), Cistella (Alejandro Tello), Vilabertran (Enric Moré), Cabanes (Toni Ferrer) i els nouvinguts Bàscara (Miquel Rivas), Garriguella (Fran Lara) i Fortià (David Maspla). roses | redacció

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.