L'atleta figuerenca Lluïsa Mitjà ha aconseguit la marca mínima per al Mundial Juvenil en 400 metres tanques que se celebrarà a Cali (Colòmbia) del 15 al 19 de juliol.

Lluïsa Mitjà, de la JA Sabadell, entrena cada dia a l'estadi Albert Gurt a les ordres de l'entrenador cubà Fausto Augusto Godinez. Aquest dissabte ha aconseguit a València la mínima per a poder participar als mundials juvenils.

La marca mínima que exigia la federació espanyola es 1:01.00 i Mijà va fer 1:00.97 que és a més la seva millor marca personal. D'aquesta manera es confirma que Mitjà arriba amb un excel·lent estat de forma per afrontar en els pròxims dies els campionats individuals tan de Catalunya com d'Espanya.

El dia 20 de juny disputarà el Campionat de Catalunya juvenil a Lloret de Mar, els dies 27 i 28 també d'aquest mes participarà en el Campionat d'Espanya a Ciudad Real i els dies 7 i 8 de juliol al Campionat de Catalunya Absolut a Barcelona.

Leer más: http://www.tramuntanatv.com/news/la-figuerenca-lluisa-mitja-aconsegueix-la-minima-per-anar-al-mundial-juvenil-datletisme-a-colombia/