El Salt va encaixar ahir la cinquena derrota de la temporada en el seu debut a la Lliga EBA després de set jornades, en caure a casa contra l'Andorra B (56-58). Una vegada més, el partit no es va decidir fins a l'últim moment en un cara o creu. I aquest cop, va tornar a sortir creu.

Una cistella de l'Andorra B a l'últim instant va decantar el partit a favor de l'equip andorrà. El partit va estar marcat per la superioritat física dels andorrans amb un joc interior potentíssim, que el Salt va poder contrarestar amb un bon joc associatiu. A falta de dos minuts els d'Eric Surís guanyàven de deu, però els andorrans van agafar una ratxa de 4 triples seguits que els va posar per davant al marcador. A pocs segons pel final els gironins van tenir la possibilitat de guanyar, però el llançament no va entrar, i en la jugada següent, els andorrans anotaven sobre la botzina per posar el definitiu 56-58. Dolorosa derrota dels de Surís que al final del partit reconeixia que l'equip "està tocat perquè perdre així és dur, però ens hem d'aixecar. Hem d'aprofitar l'aturada per aixecar l'ànim", i és que ara hi haurà 15 dies de descans fins a la propera jornada. Es dóna la casualitat que el proper partit dels saltencs és el derbi contra el Quart, en un partit que els dos equips arribaran amb un estat d'ànim similar després de la derrota dels de Marc Delemus dissabte a la pista de El Olivar.