Antonio Rodríguez Sarabia, conegut com a "Rodri", substitueix Arnau Sala i agafa el timó de la Unió Esportiva Olot amb l´objectiu de capgirar la mala ratxa de resultats. L´actual preparador físic, Martí Matabosch, serà el seu ajudant. El nou tècnic serà presentat demà a la tarda després del seu primer entrenament.

El relleu d´Arnau Sala serà un vell conegut de la casa, que va entrenar l´Olot ara fa dues temporades. En la seva primera etapa, Rodri va demostrar els seus coneixements i la seva capacitat per liderar el grup. Amb ell com a entrenador, fent parella amb Àlex Terma, l´actual director esportiu, la UEO va signar un gran inici de temporada a Tercera Divisió, un any que culminaria amb l´ascens històric a Segona B. El barceloní també va fer molt bona feina com a coordinador del futbol base i va implantar-hi un segell propi.

Rodri, nascut el 28 de gener del 1971, va gaudir d´una llarga trajectòria com a futbolista en equips com l´Hospi, el Nàstic, el Palamós o el mateix Olot (2002-04). Com a tècnic, va començar com a segon entrenador i home de confiança de Raül Agné en la seva etapa al Girona i en l´última experiència al Cádiz.

Metòdic, treballador i amb un estil de joc ben definit, el nou entrenador coneix bé el club, l´entorn i la categoria per intentar aixecar els ànims d´una plantilla que no passa pel seu millor moment a nivell de resultats. L´ajudant de Rodri serà l´actual preparador físic, Martí Matabosch, que compaginarà les dues funcions. El primer repte del renovat cos tècnic serà dissabte a les 6 de la tarda a l´Antonio Puchades de Paterna contra el València Mestalla, un rival directe en la lluita per eludir el descens.

Demà a la tarda, es farà la roda de premsa de presentació del nou tècnic amb la presència del president, Joan Agustí, el vicepresident esportiu, Dionís Cros, el director esportiu, Àlex Terma i el nou entrenador, Rodri. Serà just després del seu primer entrenament i l´acte tindrà lloc al bar ATN de l´Estadi Municipal a partir de les 18:30.