25 de novembre de 2014
25.11.2014
Curses de muntanya

La Lliga de curses vol ampliar el calendari amb més proves

Les mitges maratons de Vilajuïga i Llançà entren en el perfil per incloure's a la 2a edició al costat de les de la Jonquera, Agullana, Maçanet i Cantallops

25.11.2014 | 12:15

La Lliga de curses de muntanya de l´Alt Empordà tindrà continuïtat l´any que ve, on hi ha la intenció que s´ampliïn les quatre curses que hi ha hagut enguany. Entre el maig i l´agost es van agrupar quatre curses estabilitzades d´entre 20 i 23 km que ja tenien lloc habitualment a la Jonquera –marxa dels Dòlmens–, Agullana –La Suada–, Maçanet de Cabrenys –cursa del Fau– i Cantallops –cursa del Puig Neulós.

El projecte Run Alt Empordà s´ha dut a terme aquesta temporada de la mà del Consell Esportiu de l´Alt Empordà, que s´ha coordinat amb les entitats organitzades de les curses de muntanya.

Les mitges maratons Entre Castells de Vilajuïga i l´Albera de Llançà podrien incloure´s a la segona lliga de curses de muntanya de l´Alt Empordà, del 2015, que com a màxim tindria vuit curses, segons els organitzadors.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema