El pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes) va guanyar el Gran Premi d'Abu Dabi i es va convertir per segona vegada en campió del món de Fórmula 1, després de recórrer les 55 voltes al Circuit de Yas Marina amb un temps d'1h.39:02.619.

El pilot anglès va aconseguir el seu segon campionat mundial després del de 2008 en fer-se amb la seva onzena victòria de la temporada, la 33 de la seva carrera, gràcies a una gran sortida en la qual va aconseguir posar-se primer, superant sense problemes al seu company i rival pel títol Nico Rosberg.

Rosberg necessitava guanyar la carrera per ser campió però va patir diversos problemes amb el sistema de potència del seu cotxe que el van fer acabar en la catorzena posició, aconsellat fins i tot pel seu equip que abandonés la carrera.

El brasiler Felipe Massa (Williams) va ser segon, seguit pel seu company finlandès Valtteri Bottas, que va completar el podi. Quart va ser l'australià Daniel Ricciardo (Red Bull), seguit pel britànic Jenson Button (McLaren), l'alemany Nico Hülkenberg (Force Índia), el mexicà Sergio Pérez (Force Índia) i l'alemany Sebastian Vettel (Red Bull).

L'espanyol Fernando Alonso va ser novè en la seva última carrera amb Ferrari, seguit pel seu company Kimi Raikkonen, que va tancar la zona de punts en desè lloc.