El Madrid continua disparat a la lliga després de golejar ahir l'Eibar a domicili en un partit marcat per la polèmica en la jugada del 0-1, marcat per James, en què Benzema estava en fora de joc.

El conjunt blanc es va avançar a la primera part amb gols de James i Cristiano Ronaldo, mentre que en la segona van marcar Benzema i una altra el davanter portuguès, que ja porta 20 gols i encadena 10 jornades seguides marcant. James va marcar el 0-1 al minut 22, amb una rematada de cap al segon pal. Cristiano Ronaldo va iniciar l'acció donant una passada a Benzema, que, en fora de joc, va rematar malament, però Cristiano va tornar a centrar i va marcar el colombià. Casillas va evitar poc després l'empat de l'Eibar, que no es va descompondre amb el gol en contra, en aturar amb un peu -quan ja es cantava el gol- una rematada de Saúl Berjón després d'una bona passada de Capa en un ràpid contraatac. Poc abans del descans, Cristiano Ronaldo va signar el 0-2 amb un xut amb la dreta després d'una passada de Carvajal des de la banda dreta. Poc per fer va tenir l'Eibar en una segona part en què Cristiano Ronaldo va arribar als vint gols a la lliga marcant el 0-4 des del punt de penal.