El pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes) es va mostrar sòlid en la seva posició de líder i favorit per guanyar el Mundial en marcar ahir el millor temps en els dos entrenaments lliures del Gran Premi d'Abu Dhabi, mentre que l'alemany Nico Rosberg no sembla trobar suficients "aliats" amb capacitat per superar el seu com?pany i robar-li els punts necessaris.

En el combat fratricida entre els dos cotxes de Mercedes per guanyar el Mundial, Hamilton va començar a marcar territori des del principi. Va superar en les dues tandes d'entrenament al seu company Rosberg: primer per 1.33 dècimes, i després per 0.83 en la segona tanda, la més semblant en condicions a la carrera.

Sobre el britànic recau el paper de favorit, en arribar com a líder al circuit de Yas Marina, amb 17 punts d'avantatge que li permeten conformar-se amb el segon lloc per guanyar el seu segon Mundial, independentment del que faci Rosberg. Hamilton va voler posar les coses clares des del principi. Ve a guanyar la cursa. "Vinc a la carrera per guanyar, com faig cada Gran Premi, així que res canviarà. Pel que fa a la pressió, no sento res particular. Crec que tinc prou experiència per estar preparat", va advertir Hamilton.

No obstant això, al seu com?pany i rival Nico Rosberg no li val amb guanyar la cursa per emportar-se el seu primer Mundial de Fórmula. Necessita que Hamilton no sigui segon.

Fernando Alonso, en el seu comiat de Ferrari, no va tenir el seu dia. Al matí va fer el tercer millor temps, però a la tarda amb prou feines va poder rodar per culpa d'un problema elèctric.