El migcampista croat del Madrid Luka Modric assegura està commocionat després de conèixer l'abast de la lesió que va patir divendres passat en el partit entre Itàlia i Croàcia, que l'allunyarà durant tres mesos dels terrenys de joc.

"Quina desesperació. Vaig fer-me la ressonància magnètica i em van dir que tenia un arrencament del tendó proximal del recte femoral esquerre. Però el veritable cop va ser quan vaig saber que la recuperació duraria uns tres mesos", va explicar Modric per telèfon al diar croat Sportske Novosti, que descriu la seva veu en explicar-ho com a "desesperada". Malgrat aquesta lesió, el mateix jugador reconeix que en realitat ha tingut sort i bona salut fins ara, amb poques absències dels terrenys de joc en els seus 12 anys de carrera professional. "Potser per això em vaig desanimar tant quan els metges em van dir que he de fer una pausa de tres mesos", va comentar Modric. "M'esforçaré molt per estar completament llest per a la segona part de la temporada, quan comenci la sèrie dels partits més importants. Faré tot per tornar encara millor que abans", va assegurar Modric

El migcampista va explicar que el tècnic madridista, Carlo Ancelotti, li va aconsellar seguir els consells mèdics amb paciència i fer una rehabilitació completa i de qualitat. Modric va tornar a agrair als seus companys del Reial Madrid i de la selecció croata, el seleccionador Kovac i a tots els que li envien missatges amb bons desitjos. "En moments com aquest, això significa molt", va dir Modric, que deixa un buit especialment complicat de cobrir al mig del camp del Madrid on era el migcampista ofensiu amb més experiència. A l'entorn del Madrid s'espera que el migcampista basc Illarra faci un pas endavant amb la baixa de Modric i tingui més protagonisme del que és habitual.