Primera ensopegada pel Figueres d´Eduardo Vílchez, que veu una mica frenat el seu ascens cap a la part alta de la taula, ja que la derrota davant el Castelldefels, cuer, els manté més a prop de la zona baixa que dels llocs capdavanters. Amb tot, l´ambient que es respirava a Figueres no era del tot negatiu, perquè l´equip segueix amb la bona dinàmica de joc i només la manca d´encert els va privar de la victòria.

Els figuerencs van començar pressionant fort i, al minut 10 van disposar d´una acció immillorable després que Javi Revert rematés de cap una centrada de Pedro que va anar fora per molt poc. Tres minuts més tard, en una acció calcada, amb els mateixos protagonistes, el públic va quedar enganyat per un efecte òptic i cantaven gol quan la pilota sortia pel lateral.

La rèplica del Castelldefels va arribar gairebé a la mitja hora. En el minut 27, un xut de Mario es va enverinar en el bot, però Reig va poder blocar-la bé. I en el 30, Ferran Grau tornava a tenir-la per al Figueres, però el porter visitant l´enviava a córner. Abans del descans Roger Vidal i Javi Revert haurien pogut encetar el marcador, però els seus xuts es van sortir fora.

El partit semblava anar bé pels interessos altempordanesos però la primera acció de la segona part va suposar que Cano pogués xutar des de fora l´àrea i el seu xut ras per la banda dreta va sorprendre Reig, que encaixava el 0-1.

Amb el gol en contra el Figueres es va veure obligat a estirar línies, buscant el gol de l´empat i va haver de córrer riscos. Això va estar a punt d´aprofitar-ho el Castelldefels i, en el minut 51, Aitor rematava, còmode, de cap a fora. La rèplica, de Quimo, al mateix minut, va ser enviada a córner per August.

El mateix Quimo, en el minut 65, va treure´s un centre xut que va sortir fora per poc i Cano, dos minuts més tard, va perdonar el 0-2. En el minut 70, el públic va reclamar, tímidament, un possible penal sobre Barrera. El Figueres ho va seguir intentant i posant setge sobre la porteria visitant, sense sort en els últims metres.