L'Olot es desplaça per jugar aquest matí al camp de l'Atlètic Balears, a Magaluf, Mallorca (12.00) amb l'objectiu de seguir una jornada més sense conèixer la derrota, ja que ve de sumar una victòria i dos empats en els tres últims partits, a més de mostrar molt bon joc i tenir les idees clares.

És, sobretot, aquest joc demostrat i els resultats més aviat posi?tius en els últims partits, el que dóna un marge de confiança als d'Arnau Sala, que s'enfronten contra el darrer classificat de la taula, l'Atlètic Balears, que mostra un bagatge molt pobre al seu terreny de joc. Si bé els mallorquins van aconse?guir donar la sorpresa la passada jornada, després de vèncer i golejar el Lleida (0-3), els guarismes com a locals són els pitjors de la categoria: dos empats i quatre derrotes en els sis partits que s'hi han jugat. A més, els illencs només han aconseguit marcar un gol al seu propi terreny de joc.

Pel que fa a l'apartat de convocatòria, Arnau Sala no pot estar més content, ja que té tots els jugadors a la seva disposició, després que Enric Gallegos hagi ja complert els quatre partits de sanció que li van caure i l'únic dubte podria ser Corominas, que va rebre un fort cop en l'últim partit i podria ser que no jugués per precaució.

Per al tècnic de l'Olot, Arnau Sala, és molt important aconseguir sumar els tres punts, després d'haver-se de conformar amb només un en els dos darrers partits, tot i el bon joc desplegat pels seus homes. Sobre aquest aspecte, Sala comentava que "de totes totes ens mereixíem guanyar, però el futbol és així d'injust, i no sempre obté la victòria el que juga millor", i ho argumenta: "En cinc minuts l'Hospitalet ens va capgirar el resultat, mentre que el Badalona va aconseguir emportar-se un empat que no entrava al guió".

Sobre la recuperació d'Enric i la possibilitat de jugar alguns minuts el dia en què ja pot reaparèixer, Sala afirma que "s'ha sacrificat en els entrenaments i això és molt important".

Respecte al rival, Sala es mostra caut i creu que "no serà gens fàcil, perquè la victòria dels mallorquins al camp del Lleida, per tres gols a zero, els donarà ales i es poden convertir en un malson per als meus homes. Tot i la seva classificació, demostren jugar un futbol molt directe i ràpid i, en el seu estadi ens poden portar a una trampa. Hem d'estar molt atents els 90 mintus que durarà el partit".

La temporada passada els olotins van caure al camp de l'Atlètic Balears (2-0), en la quarta jornada de Lliga, tot i que els mallorquins eren un equip molt diferent.