El migcampista del Vila-real Bruno Soriano torna a la selecció espanyola per ocupar davant Bielorússia i Alemanya el buit que deixa en la convocatòria Cesc Fàbregas, que, segons la Real Federació Espanyola de Futbol, no pateix cap lesió muscular. El comunicat mèdic de Cesc publicat per la RFEF trasllada la responsabilitat d'abandonar la concentració al jugador del Chelsea. Els metges de la selecció descarten cap "trencament fibril·lar", com mostra la ressonància que li van practicar, i Fàbregas se'n va de la concentració perquè continua sentint dolors després d'acabar adolorit el partit del passat dissabte del Chelsea contra el Liverpool. "El jugador continua presentant molèsties i els serveis mèdics consideren que la seva participació en els propers partits no seria recomanable per a la seva completa recuperació", destaca l'informe mèdic dels doctors de la Federació.

La resta de components de la selecció es va concentrar ahir a la Coutat Esportiva de Las Rozas per preparar el partit contra Bielorrússia que disputaran a Huelva aquesta cap de setmana vàlid per la classificació per l'Eurocopa.

Bruno Soriano, que va debutar en la selecció espanyola absoluta a l'agost de 2010 en un amistós davant Mèxic (1-1), torna a una convocatòria de Vicente del Bosque plena de cares noves com Morata, Nolito o Camacho.