El Peralada va estar a punt d'aconseguir els tres punts en la seva visita al camp de l'Europa però, novament, una sèrie de decisions arbitrals desfavorables al conjunt altempordanès, van privar-los d'aconseguir la victòria. Els de Nacho Castro van veure com, gràcies a un penal, els locals empataven i, a la segona, capgiraven el marcador, just abans de quedar-se amb deu homes, per expulsió de Pastor, al minut 60 de partit, cosa que els va impedir lluitar en condicions per aconseguir empatar el partit.

Els altempordanesos, molt ben situats sobre el terreny de joc, van poder aguantar la sortida local, que va voler buscar el partit des del primer minut. Els de Nacho Castro es van anar assentant sobre el terreny de joc i, al minut 20 Joan Pons posava a prova al porter local, Rafa Leva, qui va refusar el xut directament a les cames de Jaume Duran, que no va perdonar i avançava el Peralada.

Amb avantatge al marcador, el Peralada va tenir els seus millors minuts i, primer Borja, al minut 29, i després Guillem Cornellà, al 31, van provar d'ampliar el marcador. El xut del primer va ser desviat a còrner per Leva, mentre que el del segon va sortir a fora per poc.

Al minut 37 va arribar la primera jugada polèmica del matí, en una pilota en alt, dividida, el col·legiat va xiular penal en contra el Peralada en el salt entre Alforcea i Javi Sánchez, decisió que va indignar al tèncic visitant, que va ser expulsat després del llançament del penal i empat per part dels locals.

Amb l'empat a un gol es va arribar al descans. A la represa, els locals van tornar a començar amb força i el Peralada va veure com, a la segona ocasió, els locals aconseguien capgirar el marcador. I per més mala sort, els altempordanesos es van quedar amb un home menys per expulsió de Pastor, per protestes a l'àrbitre, tal i com el col·legiat reflexa a l'acta del partit.

Amb un home menys, el Peralada ho va intentar, però l'Europa va voler assegurar uns tres punts que també se li havien resistit en les dues últimes jornades i va impedir que els de Nacho Castro aconseguissin moure el marcador. Al final, derrota injusta del Peralada.