El pilot de Roses Maverick Viñales lluitarà demà al GP de la Comunitat Valenciana pel subcampionat mundial de Moto 2 davant Mika Kalio. Ahir Viñales va aconseguir el cinquè millor temps en els

entrenaments lliures per darrere de Kalio, quart. De la seva banda, el gironí Albert Arenas que viu el seu primer gran premi als seus 17 anys va marcar el 28è temps. Isaac Viñales, l'11è.

El principal interès de la primera jornada del Gran Premi de la Comunitat Valenciana de motociclisme es va centrar en gran mesura en la lluita per la millor posició entre els aspirants al títol mundial de Moto3, l'últim a qui li falta propietari i pel qual pugnen el australià Jack Miller (KTM) i el lleidatà Àlex Márquez (Estrella Galicia 0,0 Honda). Va ser però l'italià Niccolo Antonelli (KTM) qui va saber treure profit de la situació per enfilar fins a la primera posició en els minuts finals de la primera jornada.

A la cilindrada reina, Marc Márquez va marcar el millor temps per davant de Jorge Lorenzo, AndreaDovizioso, Aleix Espargaró i Dani Pedrosa. Rossi,que lluita pel segon lloc del Mundial, va fer el setè millor temps.