L'OK Lliga Femenina arrenca aquest cap de setmana una temporada més amb el Girona CH com a únic representant de la demarcació. Amb una plantilla molt curta i formada bàsicament per noies de casa (l'única incorporació ha estat la de la portera Alba Ceballos, procedent del Bigues i Riells), l'objectiu serà la permanència "sense descartar poder lluitar per ocupar la zona mitjana alta de la taula", apunta el tècnic Sergio Alonso, que aquesta setmana ha assumit de nou la banqueta després que el club optés per prescindir de Pere Gassó, l'entrenador que s'havia fitxat a l'estiu. Alonso tindrà a les seves ordres un equip integrat per Virgínia Díaz, Carla Dorca, Laura Viella, Carla Gri, Helena Ruiz, Ariadna Cabezas i Alba Ceballos.

"És veritat que tenim una plantilla molt curta però també penso que les jugadores tenen molta experiència a la categoria i formen un grup ben cohessionat", afegeix l'entrenador. Les gironines debutaran dissabte a la tarda (17.15) a Manlleu.

Després dels problemes que va tenir el club el curs passat per poder mantenir l'equip d'OK Lliga femenina, enguany les coses han sigut "una mica més senzilles", destaca el president Josep Pla, ja que la majoria de jugadores van decidir continuar i això ha provocat que no s'hagi hagut de construir un equip nou ni sortir a buscar noies a fora.

Convocatòria d'eleccions

Pla i la seva junta han estat cinc anys i mig al càrrec i la setmana vinent planegen convocar eleccions per, d'aquesta manera, fer que la nova directiva assumeixi el club el gener de 2015 "i no calgui esperar a l'estiu". L'actual president va explicar que hi ha un grup de directius que podria estar interessat a presentar una candidatura de continuïtat al projecte que s'ha estat executant aquests darrers anys. Josep Pla també va parlar de la famosa multa de 3.000 euros que la Federació Internacional va imposar al club per la polèmica incompareixença en un partit de Copa d'Europa a Anglaterra (se'ls va avariar una furgoneta): "Ja vam dir que no pagaríem aquests diners i ni ho hem fet ni ho farem. Tampoc ens els han tornat a reclamar", va destacar, afegint que "la sanció prescriu en dos anys".