Girona vol Trial. Així ho van deixar clar els més de 3.500 aficionats al motor que van assistir a Fontajau per presenciar el vint-i-setè Trial Indoor Ciutat de Girona. Tot i no ser ja prova del Campionat d'Espanya Indoor, la cita de Fires es va mantenir fidel al pavelló gironí i va tornar a fer les delícies dels gironins, amb els millors pilots del moment.

Toni Bou va ser, novament, el gran dominador de la prova, deixant clar que es troba un graó per damunt de la resta de competidors, que s'havien de conformar amb lluitar per aconseguir la segona posició. Bou va tornar a ser el vencedor, per sisena vegada consecutiva i iguala la marca de Marc Colomer, també amb sis victòries en aquest pavelló.

El pilot de Piera va fer una primera volta espectacular, amb només dos peus. Lluny ja d'ell, Albert Cabestany aconseguia situar-se segon, amb 9 peus i Adam Raga en va fer 14 per classificar-se per la final. El pilot local, Jeroni Fajardo, va haver de conformar-se amb el cinquè lloc, ja que va cedir 20 peus en aquesta primera volta classificatòria.

A la final, en què s'havien de passar els mateixos obstacles, però en sentit invers, Toni Bou va tornar a ser el millor, amb onze peus en finalitzar el pas pels set sectors, mentre que Cabestany va superar Raga per només quatre peus de diferència.

Els pilots van quedar més que satisfets. Sense anar més lluny Bou, al finalitzar la prova va declarar que "és un plaer tornar a Girona, és un públic incondicional i poder mantenir un indoor a Catalunya sempre és una garantia d'èxit de cara a la nostra preparació per la propera temporada". Albert Cabestany es va mostrar molt content amb el segon lloc, ja que creu que "amb el nivell que mostra Toni Bou un només pot aspirar a ser segon". L'entrega de premis va ser realitzada per Joan Cuscó, president d'Octagon, organitzadors de la prova, qui va donar el tercer premi; Josep Pujols, representant del Secretari General de l'Esport a Girona, qui va donar el trofeu a Cabestany; i Antoni Guinó, delegat d'esports de la Diputació de Girona, va donar el primer premi. Isabel Muradàs, regidora d'Esports de Girona va donar el trofeu Ciutat de Girona als tres pilots finalistes.