Amb l'objectiu d'encadenar dues victòries consecutives, l'Olot viatja al camp de l'Hospitalet amb ganes de començar a sumar de tres en tres fora de casa i acostar-se a la part alta de la taula classificatòria després d'un inici de temporada un tant irregular. Per aconseguir-ho, el tècnic dels garrotxins té clar que s'ha de començar per baix i que, el més important, és no encaixar cap gol. A l'altre plat de la balança hi ha el fluix bagatge ofensiu de l'Olot, ja que és el segon equip menys golejador de la categoria (7 gols en 10 partits), només superat per l'Olímpic de Xàtiva (han marcat 6 gols en les mateixes jornades).

Els olotins s'hauran d'enfrontar a un equip que signa els mateixos guarismes que els de Sala. Tres victòries i tres empats en els deu partits de Lliga, empatats a dotze punts, però els riberencs estan un lloc per sobre a la taula pel millor bagatge golejador (10 dianes). Els de Kiko Ramírez també han tingut un inici de lliga bastant irregular, i estan intentant trobar la dinàmica bona, com els olotins, després d'haver canviat bona part de la plantilla aquesta temporada.

El partit serà el del retrobament dels jugadors de l'Olot Musa i Coro amb els seu antic club, l'Hospitalet, mentre que a les files visitants hi haurà la presència d'Agustín Fernández, el central que va reforçar els olotins a mitjans de la temporada passada.

Arnau Sala ha definit el conjunt rival com un "equip del nostre nivell, de la nostra lliga" i destaca que és un equip "que li encanta jugar a la contra i té jugadors ràpids i verticals per fer-ho". A més, el tècnic destaca la dificultat de jugar al camp dels riberencs, ja que "és un camp molt gran i se'l tenen apamat", tot i que és optimista i és conscient que "guanyar seria el triomf de prestigi que ens fa falta".

Per aconseguir la victòria Arnau Sala no podrà comptar amb els sancionats Enric i Canal, ni amb el lesionat David López. Si guanyessin seria la segona victòria de l'Olot al camp de l'Hospitalet, on va vèncer la temporada 1966-67. L'últim precedent: 3-2.