El Club Esportiu Fortià va presentar els equips eldia 11 d’octubre tot demostrant el creixement que ha tingut l’entitat en els darrers anys, tant en el nivell qualitatiu de l’amateur com el nombre de conjunts de futbol base. El primer equip, entrenat per James Birch i David Maspla, ha mantingut pràcticament tot el bloc respecte a la temporada anterior i aspira a moure’s per la zona alta de Quarta Catalana quan fa tres anys es movia per la part baixa del grup.

Una altra de les cares positives del club fortianenc és el futbol base. Fa quatre anys només s’emmirallava amb l’amateur i ­enguany ja té cinc equips: un infantil, un aleví, un benjamí, un prebenjamí i un caganius.

No ho ha tingut fàcil el Fortià, que el 2011 va estar a punt de desaparèixer. Jaume Salís va encapçalar el projecte amb la col·laboració dels pares i companys d’una nova junta en una aventura on no hi han faltat incansables i alhora jugadors del primer equip com Gerard Sala o James Birch i David Masplà, ara entrenadors.

Podeu veure les fotos dels equips del CE Fortià i consultar més informació del futbol regional altempordanès a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.