La presidència del Club Bàsquet Adepaf canviarà de mans. En el dinar de cloenda de la temporada, celebrat el maig passat a Peralada, el president Jordi Sayó havia anunciat que plegaria i qui encapçalaria una nova candidatura és Oriol Rabert. El figuerenc, de 35 anys, es coneix el club de dalt a baix perquè ha estat jugador -fins aquesta temporada, ja que ara es retira definitivament-, entrenador i scouting.

Rabert és el més ben col·locat per ocupar el lloc de Sayó i formaria una junta amb jugadors amb qui, anys enrere, havia compartit pista. Ara bé, el mandat de l’actual junta acaba a finals d’aquest any i s’hauran de convocar eleccions.

De moment, el CB Adepaf ja compta des de fa setmanes amb un altre vell conegut per l’afició en la direcció esportiva. El figuerenc Xavi Vallmajó, de 39 anys i amb 165 partits a la lliga ACB amb el CB Girona, ocupa aquest càrrec.

Podeu ampliar la informació del bàsquet altempordanès a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.