Dos gols en amb prou feines sis minuts van donar a Holanda una angoixant classificació als quarts de final del Mundial de Brasil en derrotar amb una vigorosa remuntada per 2-1 a Mèxic, que va marxar amb avantatge als 48 minuts amb un gol des de la mitja distància de Gioani dos Santos.

La classificació la va tenir Mèxic a la butxaca fins als 88 minuts, quan Wesley Sneijder va aparèixer amb una potent rematada des de la distància per establir l'1-1.

Quan semblava que el partit marxava a la pròrroga, un penal comès per Rafael Márquez a Arjen Robben, va ser transformat per Klaas-Jan Huntelaar, als 94 minuts.

Holanda es trobarà a la fase dels vuit millors al guanyador de la sèrie entre Costa Rica i Grècia, que juguen més tard.