El seleccionador de Brasil, Luis Felipe Scolari es va mostrar molt preocupat per l'arbitratge de l'anglès Howard Webb en el partit en què la seva selecció es va classificar pels quarts de final del Mundial, després de vèncer, a la tanda de penals, a Xile. "Ho podríem haver pagat molt car si entrava la pilota del minut 118, que va tocar el travesser. Els àrbitres estan una mica reticents amb Brasil i no sabem si serem campions, però ja ens estem preocupant una mica per aquest tema", va dir en conferència de premsa el seleccionador.

Pel que va a l'estat físic de Neymar va declarar que "té la cuixa molt inflada. Han estat quinze faltes de Sánchez. Neymar es mereix unes paraules positives perquè ha estat lluitant tot i tenir aquest problema". En relació a la pressió que va patir en llançar l'últim penal, Scolari va comentar que "té 22 anys però ja té molta experiència. És madur com un de 35. Es pren amb molta naturalitat la seva joventut i té un molt bon nivell mental i en la seva vida ha demostrat que ja estava llest des dels 17".

En l'anàlisi del partit, el tècnic va emfatitzar "tal com esperàvem i havíem dit des de fa set mesos en el sorteig, si es classificava Xile seria un rival difícil amb bon sistema tàctic i bons jugadors. Ha estat un partit tan equiplibrat que l'hem hagut de definir a la tanda de penals".

Pel que fa a finals tan ajustats, el tècnic va comentar que "els infarts que hi hagi dependran de les proves que s'hagin fet abans del Mundial. És una edició molt igualada i ja hi ha hagut sorpreses com la classificació de Costa Rica o Xile", i va tenir paraules d'agraïment a l'afició de Belo Horizonte: "Avui (per ahir) ha estat motl important el que han fet els seguidors, perquè, fins i tot quan no jugàvem bé ens seguien donant suport".

De la seva banda, el seleccionador de Xile, Jorge Sampaoli va declarar al acabar el partit que "no existeixen triomfs morals sinó expressions d'un equip. Ha guanyat Brasil i segueix a la Copa i nosaltres tornem a casa. Ens hem igualat amb potències com Espanya, Holanda i Brasil, posant a Xile en un lloc protagonista". El tècnic va concloure que "perdre com s'ha perdut és motl dur. No em conformo amb el fet de sortir de la Copa d'aquesta manera i davant de l'equip favorit per tothom".