El Túnel de Vent ha acollit aquest cap de setmana les finals d'Indoor Skydiving de la modalitat 2 Way Dynamic (2WD) i 4 Way Dynamic (4WD), dues de les disciplines més atractives dels esports extrems

És la primera vegada que el vol indoor entra en el circuit de competició dels Extreme Barcelona, una cita multitudinària dels esports extrems que pren el relleu als X Games. Enguany, Empuriabrava ha esdevingut subseu d'aquesta competició internacional amb la celebració de les proves d'indoor Skydiving de les modalitats 2 Way Dynamic i 4 Way Dynamic.

Vuit equips formats per voladors procedents de França, Bèlgica, Alemanya, Estats Units, Anglaterra, Veneçuela, Austràlia i Finlàndia han participat en aquesta primera edició de LKXA Extreme Barcelona.

Els suïssos RealFly Sion, han aconseguit guanyar la competició de 2 Way Dynamic i els alemanys Southernfly Bottrop s'han fet amb la primera posició de la categoria 4 Way Dynamic.

Modalitat 2 way dynamic

Els equips de 2WD estan compostos per 2 voladors. Aquesta modalitat de vol indoor s'ha disputat en dues etapes. La seva fase de classificació es va celebrar el divendres 27 de juny i els quarts, semis i finals aquest dissabte 28.

En aquestes dues fases hi han participat 8 equips que mitjançant diverses rutines de vol han demostrat la seva tècnica, velocitat i creativitat.

Modalitat 4 way dynamic

La disciplina 4WD s'executa amb equips de 4 voladors. En la competició 4WD dels LKXA Extreme Barcelona hi han participat 4 equips. S'han format batalles entre els competidors, a partir de les quals un jurat especialitzat n'ha avaluat el treball en equip, la coordinació, creativitat i dificultat.

La competició d'Indoor Skydiving ha aplegat prop d'un miler de persones que han seguit en directe la cita esportiva des de les instal·lacions de WINDOOR Túnel de Vent d'Empuriabrava, on s'han programat una sèrie d'activitats paral·leles com demostracions de Yoga Flight, exhibició de motocròs amb l'equip Team Ossa Costa Brava Pirineu de Girona, Concurs de grafits o Batucada.