L'equip Thule, del qual formava part l'ultrafondista gironí Albert Roca, va proclamar-se dilluns campió del món de la modalitat d'Aventura a Costa Rica. Stuart Linch (Nova Zelanda), Jackie Boisset (França), Myriam Guillot (França) i el mateix Roca van arribar en primera posició a Sarapiquí de Heredia després de recorrer 815 quilòmetres en 169 hores.

La competició havia arrencat el 2 de desembre i proposava una prova d'ultrafons on els participants van haver de mostrar les seves habilitats fent cursa de muntanya, ciclisme BTT, ràfting, caiac i conducció de canoa, entre d'altres. L'equip de Roca va iniciar el repte a La Unión de Sabalito, a la frontera amb Panamà, i van recórrer bona part del país. Roca és nascut a Quart i està establert a Serinyà. En declaracions recollides per la premsa de Costa Rica va voler agrair l'"hospitalitat" dels ciutadans: "Arreu per on hem passat ens oferien cafè i qualsevol cosa que ens fes falta", assegurava. També va afirmar que hava trobat a faltar la seva dona i els seus fills.

Malgrat que l'equip Thule és suec, cap dels seus membres té aquesta nacionalitat. L'equip de l'últrafondista gironí va haver de lluitar de valent per aconseguir la victòria, superant un conjunt de Nova Zelanda que es va acabar retirant diumenge per culpa de les lesions als peus que tenien alguns dels seus integrants.