El FC Barcelona no consumirà els cinc dies que té per decidir si accepta el vot de censura que ahir van posar en marxa dos membres del col·lectiu "Go Barça", i va decidir que avui mateix lliurarà les paperetes per recollir suports, encara que, com va apuntar un membre del club català, s'està pendent de determinar si necessitaran un 5% o un 15% de la massa social.

La posada en marxa de la moció de censura contra el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, i tres vicepresidents més, està tenint un punt de discussió, referent al nombre d'adhesions que hauran de reunir els promotors, els quals consideren que haurà de ser el 5% de la massa social, encara que experts jurídics sostenen que la quantitat serà del 15%.

Dos representants del col·lectiu GO Barça (Grup d'opinió barcelonista), que a més són socis del club català, es van presentar primera hora del matí a les oficines del Camp Nou per iniciar els tràmits del procés contra Sandro Rosell i tres dels seus vicepresidents (Josep Maria Bartomeu, Javier Faus i Jordi Cardoner).

La idea d'aquests promotors és agilitar una moció de censura abans que l'assemblea de compromissaris del FC Barcelona, que se celebrarà dissabte al Palau Blaugrana, voti l'adequació del text a la nova normativa de la Generalitat, fet que el club hauria d'haver promogut fa ja tres anys, després que el Govern català en donés dos de marge més un d'afegit. Demà explicaran els motius de la moció.