Jordi Xumetra va ser clau ahir per aconseguir la victòria del Llevant davant l'Osasuna de Damià Abella. La bala de l'Estartit va donar els tres punts al seu equip després d'estrenar-se com a golejador a Primera Divisió. L'exjugador del Girona va aprofitar el rebuig d'un penal a favor dels valencians al minut 87 de partit. El xut del seu company Diop va ser aturat per Andrés Fernández, però el rebuig va anar a la zona del gironí. Aquest va ser més ràpid que la resta de defenses i va enviar la pilota al fons de la porteria, desfermant així l'eufòria visitant i la indignació d'un Osasuna ubicat en zona de descens.

Aquesta diana fa aparèixer Jordi Xumetra en la llista de jugadors gironins que han fet un gol a la màxima categoria del futbol estatal. L'extrem va pujar la temporada passada a Primera Divisió després de fer una gran curs amb l'Elx, equip amb el qual va anotar set gols, i a l'estiu va fixar pel Llevant. Va debutar amb els valencians a Primera Divisió encaixant una golejada al Camp Nou en la primera jornada (7-0) i en aquests primers set partits ha tingut una presència destacada en l'equip entrenat per Joaquín Caparrós: excepte el partit d'ahir, ha començat sempre en l'onze inicial i ha disputat quatre partits sencers.