Segueixen invictes. Juntament amb els colíders Alcoià i Atlètic Balears, el Llagostera és un dels tres equips que encara no coneix la derrota en les sis primeres jornades de lliga. Després de tres empats al Municipal i tres empats a domicili, els de Lluís Carrillo i Oriol Alsina segueixen gaudint del seu millor inici a Segona Divisió B i es mantenen en la zona alta de la taula.

Davant un rival de categoria com és el Sant Andreu, que ahir estrenava gespa al Narcís Sala, els blaugrana van treure un punt positiu que han de fer vàlid el proper diumenge contra l'Hospitalet en les reduïdes dimensions del seu camp, on se senten més còmodes que ningú. Sota un sol de justícia, el Llagostera va començar ahir el partit amb un onze inicial amb novetats: Aimar per Enric Pi, Pitu per Tito i Eloy Gila per Álex Cruz.

Els de Patxi Salinas volien estrenar la gespa amb victòria, però el Llagostera no és un equip que no es rendeix fàcilment davant els quadribarrats. Ho demostra el fet que no han perdut mai contra els barcelonins. Aquesta estadística perdurarà gràcies a un gol del lateral Jordi Masó, que ahir va veure porteria en una rematada creuada des de dins l'àrea. Aquesta diana va arribar ben avançat el partit, al minut 57, i significa l'empat a un. Sis minuts abans, els locals s'havien avançat al marcador mitjançant un oportú gol d'Ander. El biscaí va aprofitar una errada de Moragón que ningú s'esperava. El porter visitant volia rebre una centrada inofensiva i, quan la va agafar amb les mans, l'esfèrica es va escapar de tal manera que el davanter va marcar a porteria buida.

Amb aquest gol, el Sant Andreu havia inaugurat un marcador que no s'havia mogut en dues bones accions de Salva Chamorro, que ahir tampoc va poder veure porteria. A la primera part, un Llagostera castigat per les targetes volia dominar el partit i avançar-se al marcador, però Morales, que ahir va jugar el seu partit 200 amb el Sant Andreu, ho evitava.

Ningú troba el segon gol

Igual que va fer la setmana passada a casa contra l'Espanyol, els de Lluís Carrillo i Oriol Alsina van saber refer-se davant les adversitats. Van ser prou eficients per posar l'empat al marcador i després encara van buscar la victòria. Nuha va substituir Fullana i, juntament amb Pitu i Salva, el Llagostera va ?intentar trobar el gol de la victòria. El Sant Andreu, però, també va tenir ?ocasions per desfer l'empat. De fet, el porter Moragón va ser providencial en desfer, en dues accions consecutives, dues ocasions de Mouriño i Xapi Arnau quan faltava només un quart d'hora per ?acabar el partit. Al final, un punt per cadascú i, una jornada més, el ?Llagostera allarga la seva imbatibilitat.