L'argentí Lionel Messi estarà entre dues i tres setmanes de baixa per una petita lesió fibril·lar al bíceps femoral a la cama dreta, segons va informar ahri el FC Barcelona. El jugador es va lesionar dissabte al camp de l'Almeria, i després de marcar el primer dels dos gols de la victòria blaugrana (0-2), l'astre del Barça va sentir molèsties que el van portar a abandonar el camp, substituït per Xavi.

Inicialment, el Barça va apuntar al bíceps femoral de la cama dreta, i ahir el club va confirmar que la zona danyada era el múscul referit, encara que no va revelar si era un trencament o una elongació.

Així, el jugador serà baixa demà per a la segona jornada de la Lliga de Campions, en què el Barça s'haurà de mesurar al Celtic a Escòcia, i també per al partit de Lliga de dissabte vinent contra el Valladolid.

Posteriorment hi haurà una nova aturada per les seleccions i el jugador hauria d'anar-se'n amb l'Argentina, que fa setmanes ja va assolir el passi per jugar el Mundial del Brasil del 2014. Amb la lesió és possible que el club blaugrana intenti pressionar la Federació argentina perquè no el citi. Al Camp Nou esperen que Messi estigui a punt per jugar a Pamplona, contra l'Osasuna, el dissabte 19 d'octubre. Una setmana més tard hi ha programat el clàssic contra el Reial Madrid.

Viatge a Glasgow

L'anglès Howard Webb ha estat designat per dirigir el Porto-Atlètic de Madrid, de la segona jornada de la Lliga de Campions, que es disputarà demà, mentre que el francès Stephane Lannoy arbitrarà el Celtic-Barcelona. Lannoy, nascut el 18 de setembre de 1969 a Boulogne-sud-Mer, en la temporada 2010-11 va dirigir el Barcelona en la fase de grups de la Lliga de Campions, amb victòria davant el Copenhaguen per 2-0, així com en l'edició 2007-08, amb triomf davant l'Stuttgart per 3-1. El Barça s'entrena avui al Celtic Park (20.00) per preparar el partit. Lesionats Messi, Mascherano, Alba i Puyol, Martino va convocar Sergi Gómez i Patric per viatjar avui a Escòcia després de jugar ahir amb el filial.