.

El filial del Girona segueix amb bon peu en la temporada de l'estrena a Primera Catalana i va aconseguir superar La Jonquera en un partit en què els d'Arnau Sala es van mostrar molt sòlids en defensa i, alhora, incisius en atac. Per la seva banda, els altempordanesos es van veure superats en tot moment pel joc dels gironins, essent incapaços de trencar les seves defenses i veient com els gironins marcaven en les seves arribades.

La primera part va començar amb un lleu tempteig que es va decantar ràpid cap al conjunt blanc-i-vermell i, ja en el minut 18, una ràpida combinació entre Joan Pons i Raúl Arjona, va acabar amb la rematada d'aquest últim al fons de la porteria defensada per Gallego.

La Jonquera va haver de canviar el dibuix per intentar aconseguir traspassar una més que correcta defensa del Girona B, que va aprendre bé la lliçó després del partit a Granollers (on va rebre tres gols), i això ho va aprofitar novament Raul Arjona, que va aprofitar molt bé els espais deixats pels fronterers per encarar en solitari la porteria local i batre novament Gallego (0-2 a la mitja hora de joc). El segon gol va caure com un gerro d'aigua freda sobre els homes de Manel Cabezos.

A la segona part, el Girona B va seguir igual de ben posat sobre el terreny de joc i, tot i els canvis que va introduïr el tècnic de La Jonquera, va trobar-se amb una defensa sòlida i impenetrable. El Girona B, a més, anava arribant gràcies a perilloses contres.

En una d'aquestes contres, un penal comès per Karim va ser transformat per Gerard Gumbau (que tornava a l'onze d'Arnau Sala després d'haver estat convocat pel primer equip i perdre's el partit davant el Vic), posant un 0-3 en el marcador, a manca de poc més d'un quart d'hora, que es feia una muntanya massa alta pels fronterers. Tot i això no li van perdre la cara al partit i van anar desenvolupant el seu joc habitual, encara que l'entramat defensiu proposat pels homes d'Arnau Sala, sobretot després dels canvis introduïts durant la segona part va mostrar-se impenetrable fins al xiulet final.

En acabar el partit el tècnic del Girona B es va mostrar molt satisfet amb el resultat, sobretot amb el fet de tornar a deixar la porteria a zero, ja que "hem sabut defensar molt bé els homes perillosos de La Jonquera, sobretot Rober". Sobre el fet que el partit era el primer derbi dels blanc-i-vermells a Primera Catalana, Arnau Sala va declarar que "sermpre és especial jugar el primer derbi gironí, encara que aquest any n'hi haurà bastants, els jugadors es coneixen tots i, tot i que volem que els equips gironins guanyin els seus partits, nosaltres sempre volem guanyar als equips de casa".