El Banyoles encara no ha pogut celebrar el seu primer triomf a Primera Estatal des del seu retorn a la categoria però, almenys, es va poder conformar amb oferir una millor cara que en l'estrena a Mataró (36-18). De nou, els primers minuts van deixar les coses força complicades als de Toti Congost, ja que l'Esplugues va poder atacar amb molta velocitat i escapar-se en el marcador. De mica en mica, la defensa banyolina es va entonar, de manera que als barcelonins es van quedar sense idees en atac. Això va permetre que els gironins se situessin a dos gols de diferència. Al final, però, els de Congost es van desinflar i jugant els últims set minuts en inferioritat numèrica van tirar la tovallola.