Ja pot ser el Còrdova un dels equips a tenir en compte de la categoria i el Nuevo Arcángel, un dels estadis més complicats de Segona A. No li veu el què, Ricardo Rodríguez. És més, el tècnic, com li passa cada cap de setmana, té molt clara quina ha de ser la mentalitat dels seus futbolistes. "No m'agrada especular", confessava ahir. I és que demà, contra un dels equips "més interessants" de la Lliga, el Girona sortirà a "guanyar", ja que l'"únic objectiu" han de ser "els tres punts".

En una competició "tan igualada" com la Segona A, Ricardo no veu a "cap equip que destaqui" respecte als altres. És per això mateix que el Còrdova, tot i ser un dels conjunts que "estaran a dalt" al final de temporada, no ha d'infundar temor al vestidor. "Anem a guanyar els tres punts que no vam aconseguir contra el Las Palmas. Independentment de l'adversari de torn, la nostra mentalitat sempre ha de ser anar a buscar la victòria", va continuar.

Del rival, l'asturià només va tenir bones paraules, avisant que es tracta d'un equip "molt pràctic, vertical, ordenat, interessant i que busca el gol amb rapidesa. Té unes bandes interessants i a dalt futbolistes de qualitat, com ara Xisco". Va admetre que en defensa pot tenir problemes per la baixa de De los Reyes i els dubtes de Bouzón i Raúl Bravo, encara que va confessar que "del mig del camp en amunt té gent interessant i disposa de moltes alternatives. És un conjunt que cal tenir en compte, però també ho som nosaltres i no anirem a passar l'estona".