El Vila-real i l'Espanyol mesuraran aquesta nit a l'estadi del Madrigal la bona ratxa que acrediten tots dos equips des que va començar la temporada, ja que arriben a aquest duel invictes i empatats en la classificació, amb tres victòries i dos igualades en aquestes primeres cinc jornades.

L'Espanyol de Javier Aguirre lluitarà per intentar fer-se un forat a la zona de Lliga de Campions, que ara mateix només se li resisteix, precisament, per la diferència de gols amb el conjunt groguet. Les sensacions són immillorables per als blanc-i-blaus després de signar un inici de Lliga espectacular. Estan invictes i han realitzat grans partits. L'últim, un 3-2 contra l'Athletic de Bilbao dilluns passat a Cornellà-el Prat.

Aguirre aposta per mantenir la intensitat i va avançar ahir en roda de premsa que realitzarà rotacions. De fet, a més del partit d'avui, diumenge que ve juguen contra el Getafe. En aquest sentit, el lateral esquerre Juan Fuentes és baixa per lesió i tot apunta a que Joan Capdevila ocuparà la seva demarcació. Pel que fa la resta de línies també es produiran canvis. És possible que sigui el moment de futbolistes com el migcampista Abraham o l'extrem Manu Lanzarote, fins ara amb un rol secundari. Sigui com sigui, els segells d'identitat del bloc, desgast físic, entrega, solidesa en defensa i ?solidaritat entre línies estaran intactes.

El Vila-real, de la seva banda, arriba a aquest partit amb el dubte del migcampista Cani, a causa de les seves molèsties al genoll per lesió, per la qual cosa el tècnic ha convocat dinou futbolistes. S'han quedat fora de la convocatòria el lesionat Francisco Farinós i els jugadors Bojan Jokic i Gabriel Paulista, per decisió tècnica.