Lluny dels dubtes i les incògnites que aquest Girona ha pogut despertar entre els seus aficionats, des de la distància es veu els catalans com un dels equips a tenir en compte de la categoria. Així ho confessa Luso Delgado, qui parla de la gironina com una de les plantilles cridades a lluitar per estar a dalt.

Com veu aquest nou Girona?

Em sembla un equip molt seriós i competitiu. No ha perdut la forma de jugar de l'any passat. És cert que ha canviat algunes peces, començant per l'entrenador, però ha mantingut la base i això és important. El veig un seriós candidat per estar a dalt. Excepte el duel de Jaén, en tots els partits ha estat igual o superior al seu adversari i estic convençut que estarà a dalt. Hi ha una base i els fitxatges aporten coses; a més, també pugen amb força els nois de la base. Carles Mas, Juncà... Tots ells estan rendint a un bon nivell.

És la seva visió o el vestidor del Còrdova també pensa així?

Pensem així tots! El Girona té jugadors amb molta experiència a la categoria. Potser els falta la figura del golejdor, sobretot després de la marxa d'homes com Benja i Acuña. Però són un bon equip i ho demostra el fet que, a fora de casa, on més es fallava sempre, ara funcionen i han ?gua?nyat dos dels tres partits que han jugat. És una plantilla competitiva, potser un xic descompensada, però a tenir en compte.

Els veu capaços de repetir els èxits que es van aconseguir l'any passat?

A veure, com se sol dir, en el futbol mai es pot dir mai. Però si segueixen a la part alta, sempre ho poden intentar.