David Timor és el promotor de la idea de fer servir la bicicleta elèctrica per anar a Montilivi. El migcampista de Carcaixent la sol fer servir de manera habitual, no viu gaire lluny del camp, i ara Richy també s'ha apuntat a la moda. Ahir, però, Timor sortia de l'estadi amb crosses i el van haver de passar a recollir amb cotxe. Els primers pronòstics varen ser encertats i Timor, fins ara titular indiscutible en totes les alineacions de Ricardo Rodríguez, ja anava amb el peu immobilitzat després que es fracturés el cinquè dit del peu dret a la part final del partit contra el Las Palmas. Literalment, David Timor va jugar els darrers quinze minuts del duel amb el dit trencat. Ja no hi havia possibilitats de canvi i el resultat, 0-1, no permetia gaires alegries. "Havia d'aguantar com fos, tampoc em feia gaire mal perquè estava calent", deia Timor que ahir, passades unes hores de la patacada, detallava que "quan acaba el partit i em trec la bota ja veig que el dit està totalment inflat".

El diagnòstic és molt clar, fractura de l'ós del dit petit, i també el pronòstic dels metges, que parlen de tre o quatre setmanes de baixa, el que deixaria fora David Timor per un grapat de partits. "Això creuen ells, però jo penso que hi podria estar menys", replicava el migcampista cedit al Girona per l'Osasuna que ahir ja deixava clares les seves intencions de tornar com més aviat millor: "Intentaré forçar per recuperar-me abans". Sobre el paper, el jugador valencià es perdrà els partits de lliga contra Còrdova, Sabadell, Múrcia i, potser, Sporting a la lliga més l'eliminatòria de Copa davant l'Alabès a Montilivi. Ahir, però, Timor somreia convençut que podria tornar abans tot i admetre la seva falta d'experiència amb aquest tipus de lesions. "És el primer cop, no havia tingut mai cap lesió greu als peus".

David Timor és l'únic jugador del Girona que ha estat titular en tots els partits oficials de lliga d'aquesta temporada (6 de lliga i 1 de Copa). Per això, lesionar-se ara, quan té la desitjada continuïtat que havia vingut a buscar amb aquesta cessió a Girona no és mai un plat de bon digerir. "Les lesions sempre arriben quan menys te les esperes", reconeixia Timor sobre la poca oportunitat del contratemps: "M'estava trobant molt bé, molt a gust... Ara només puc esforçar-me per estar recuperat el més aviat possible".

Sobre el moment de la lesió, poc abans de la jugada del primer gol del Las Palmas, Timor recordava ahir com la targeta groga que ja havia vist va condicionar una mica l'acció. "Va ser en una jugada al voltant del minut 80. El seu jugador de banda esquerra trenca cap a dins i, com que la pilota li va un pèl llarga, jo intento anar a robar-la però quedant-me una mica parat perquè tenia una targeta i ell m'entra amb els dos peus per davant i m'aixafa". Una acció desafortunada que deixa fora de combat Timor i, de pas, allarga més la mala fortuna del Girona amb les lesions aquesta temporada. Jandro, Moisés Hurtado, Chus Herrero, David García... "Tenim mala sort amb les lesions, però queda molta lliga per endavant i aviat gent molt important per a nosaltres ja estarà recuperada i ens podrà ajudar".