L'entrenador del Barça, Gerardo Martino, va fugir ahir del debat sobre el futbol que està jugant el seu equip i va donar una dada respecte a la impaciència que ha generat la pèrdua del control de la pilota: "L'any passat es va tenir un 68% el control de la pilota i fins ara és del 67,8%. No crec que aquest 0,2 % signifiqui que estem canviant res", va precisar el tècnic.

Per al preparador barcelonista, el seu equip gaudeix ara "de la perfecció de la classificació" -són líders amb un cinc de cinc en victòries-, encara que va reconèixer que aquesta conformitat no existeix "en el joc", ja que entén que encara "tenim coses per millorar". Martino va defensar que aspectes que està incorporat al futbol blaugrana "no són coses que no s'hagin vist abans al Barça", en referir-se als canvis de joc amb pilotes llargues, en recordar Rafa Márquez i Ronald Koeman. El tècnic blaugrana va dir que no està molest amb el debat que té enfrontat part del barcelonisme pel futbol que juga l'equip de l'argentí. "No estic molest en absolut. Quan un equip ha ratllat l'excel·lència sempre passa aquest tipus de situació, i més amb un entrenador que no és de la casa ni holandès. A mi m'interessa com està el grup de jugadors i quan els noto convençuts això em dóna tranquil·litat", va assegurar.

Sobre les famoses rotacions, que estan afectant especialment la medul·lar, Martino va insistir que el seu objectiu és repartir minuts perquè arribin al final en un bon estat de forma. Finalment, el preparador blaugrana es va marcar com a objectiu que el seu equip jugui a futbol com ho ha fet en les segones meitats dels partits contra l'Ajax i el Rayo, en els quals va ser letal davant la poteria rival