El filial del Girona va perdre ahir els primers punts del campionat després de cedir un empat sense gols a casa, davant el Vic. El partit va ser molt travat, amb molta pressió per part dels osonencs sobre el mig del camp i amb baixes considerables, com la de Gumbau, convocat amb el primer equip. Raul Arjona, peça important a la línia atacant, tampoc va poder aportar des d´inici i va jugar al segon temps.

El partit, doncs, va ser complicat per al Girona, davant un Vic molt físic i lliutador, que pressionava a totes les línies i dificultava moltíssim la circulació de pilota del gironins, que trobaven a faltar vies de connexió entre el mig del camp i la davantera, ja que els osonencs pressionaven molt aquesta zona, en ocasions amb una duresa física.

El Vic, però, tampoc va disposar de massa ocasions, ja que el futbol directe amb què volien sorprendre els d´Arnau Sala no els va funcionar, i es van trobar amb una defensa molt ben col·locada que era capaç de desfer una i altra vegada les opcions d´atac dels visitants. El tècnic va destacar que «deixar la porteria a zero és una de les lectures positives que podem fer del partit», sobretot després dels tres gols rebuts a Granollers.

La propera jornada el Girona visitarà el camp de La Jonquera en el primer derbi que els d´Arnau Sala disputaran aquest any a Primera Catalana