La derrota va ser un cop dur, però la pitjor notícia del dia va arribar quan feia estona que Sureda Cuenca havia xiulat el final. David Timor va acabar el partit lesionat, tot i que va jugar fins al final, i segons el club té una "fractura al cinquè dit del peu dret". El valencià, fins ara insubstituïble en les alineacions de Ricardo Rodríguez, estarà de baixa "tres o quatre setmanes" i, per tant es perdrà, com a mínim, els partits de lliga contra Còrdova, Sabadell, Múrcia i el de Copa contra l'Alabès. Timor no tornarà a jugar, en el millor dels casos, el proper 20 d'octubre contra l'Sporting de Gijón a Montilivi o la setmana següent al camp de l'Alcorcón.

La notícia de la lesió de Timor, en la lluita per una pilota dividida en els últims instants de partit, es va afegir a la llarga relació de problemes que el Girona arrosega amb les lesions. El cas més preocupant és el de Jandro. Ahir, a diferència del que havia passat en el darrer partit a Montilivi contra el Ponferradina en Copa, el migcampista asturià no va voler fer declaracions i va remetre al club per qualsevol explicació de la seva lesió. El tema és que Jandro no millora i, ara, com a darrera solució, es provarà de buscar una solució definitiva amb infiltracions. "Jandro està en una fase de veure si hi ha alguna opció de recuperar-se sense haver de fer una intervenció", va explicar ahir el tècnic, Ricardo Rodríguez, que va parlar obertament de "darreres opcions". "Ara mateix, Jandro té molèsties quan toca el genoll, si no millora, haurem de buscar altres opcions més dràstiques". Les paraules del tècnic va ser prou clares per començar a entendre que Jandro pot acabar passant pel quiròfan i que, si la cosa no canvia, al club veuen més l'asturià com un fitxatge del mercat d'hivern que no pas com un reforç imminent. Amb David Timor afegint-se a Jandro en la llista de baixes, el cos tècnic del Girona també va patir ahir quan Iván López, un dels més destacats del partit, va demanar el canvi per unes molèsties musculars. "Ha notat dolors després d'un xut. Es queixava del quadríceps", va dir Ricardo Rodríguez sobre Iván López a qui, lògicament, va canviar "per la lesió, perquè ens estava aportant molt en atac".

Amb aquest panorama per davant, Ricardo Rodríguez té clar que, com a mínim, a més de Jandro i Timor la setmana vinent encara no podrà comptar a Còrdova amb Moisés Hurtado i David Garcia. El primer continua recuperant-se de la seva lesió al genoll, mentre que el segon podria tornar d'aquí un parell de setmanes en el partit contra el Sabadell. Així, les úniques novetats possibles per anar al camp de l'equip andalús serien Chus Herrero o Chando. El primer ja té l'alta mèdica des de divendres, però encara no s'ha entrenat amb el grup aquesta temporada. Ahir, just abans de començar el partit, va estar fent cursa continua sobre la gespa de Montilivi. Chando podria tenir més opcions de viatjar a Còrdova.