Després de viure una setmana dura amb la mort del seu pare i el viatge llampec a Argentina, Gerardo Martino va estar present ahir a la banqueta de Vallecas. El tècnic va argumentar el joc més directe i l'ús més habitual de pilotes llargues que va utilitzar l'equip perquè "en aquesta mena de partits, en els quals hi ha una pressió intensa del rival, és necessari posar el joc en un altre lloc del camp". "Després del segon gol -va afegir- jugàvem el partit que volíem. Les pilotes llargues eren al primer temps". En roda de premsa, el tècnic també va valorar que "al primer temps ens ha costat més. Igual que en el partit contra l'Ajax, hem anat de menys a més. Tenim un equip amb molta capacitat de gol i si mantenim la porteria a zero, gairebé sempre tenim la sort de fer algun gol".

L'entrador blaugrana va destacar la idea de joc plantejada pel conjunt rival: "té una proposta molt audaç, agressiva, amb molt bona elaboració i al seu camp és molt difícil guanyar. En el primer temps ha estat un partit igualat".

A nivell individual, Martino va destacar les actuacions de Song i Montoya ja que "no han notat la falta de ritme futbolístic". Respecte el gran moment de forma de Valdés, que ahir va tornar a aturar una pena màxima, va dir que "no estic autoritzat encara per dir que Valdés és el millor porter d'Espanya. Està en un moment excepcional i m'alegra molt. Òbviament, està entre els tres primers perquè va amb la selecció. Ha tingut tres o quatre parades decisives i ha tornat a parar un penal". També va parlar de Neymar i va assenyalar que va acabar el partit amb alguns cops però que "és molt intel·ligent i sap reconèixer totes les situacions. En l'assistència a Pedro, podria haver marcat i ha tingut la claredat per fer el passe".

El tècnic local, Paco Jémez va destacar que "seguim tenint errors i hem d'aprendre més ràpid, però competint així tindrem setmanes millors".