El Girona Juvenil de Divisió d´Honor va sumar ahir en la tercera jornada de lliga, el primer punt de la temporada, després d´aconseguir un valuós empat contra la Damm (2-2). D´aquesta manera, l´equip de Pau Hidalgo es refà d´un inici de Lliga d´allò més complicat amb dues derrotes consecutives: Roda (0-1) i Cornellà (2-1).

Ahir, el primer en obrir la llauna va ser el Girona, al minut 21 amb un gol de Paitu que després d´un córner va enviar l´esfèrica al fons de la porteria visitant. Però l´alegria va durar poc, i ben aviat, la Damm de l´extècnic del Girona, Cristòbal Parralo, va aconseguir igualar el matx. Ubina per la banda dreta va plantar-se sol davant la porteria del Girona, per posar l´1 a 1. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa, el Girona va agafar

el domini del partit, i quan només s´havien jugat deu minuts del segon temps, Moha va avançar de nou a l´equip blanc-i-vermell. Pocs minuts més tard, Moha hauria pogut sentenciar des del punt de penal, si l´àrbitre hagués xiulat un penal que va decidir no assenyalar. I al minut 73, David de vaselina va establir el definitiu empat a dos. Proper partit del Girona, divendres (21.00 h) contra el Barça a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.