Aquest matí s'ha superat a Skydive Empuriabrava el rècord de 'Sequential Formation Skydiving' aconseguit a Rússia fa un parell de mesos, on es va realitzar una seqüència de dues formacions de 101 saltadors en el mateix salt. En el nou rècord aconseguit avui, s'han realitzat dues formacions de 106 paracaigudistes en un mateix salt.

Inicialment estava previst batre un intent de rècord Europeu a Skydive Empuriabrava : La terra de Cel . No obstant això , després dels primers assajos , es va decidir intentar superar el rècord mundial de salt en paracaigudes en aquesta modalitat establert fa dos mesos a Rússia en 101 saltadors en dues formacions de salt en paral · lel .

Del 14 al 22 de setembre, més de 300 saltadors de referència a nivell mundial i alguns campions del món estan concentrats a l'aeròdrom d'Empuriabrava per a la Skydive European Challenge Empuriabrava. Dos intents de rècord d'Europa i del Món de 100 paracaigudistes saltant simultàniament i de forma paral · lela en dues modalitats: 'Sequential Formation Skydiving' i 'Freefly'. La primera ha culminat amb èxit aquest matí després de 3 durs dies d'assajos i una hora de deliberació , després de la qual el jurat oficial d'aquest rècord ha anunciat als integrants de les formacions que han aconseguit batre l'actual rècord de salt en la modalitat 'Formation Skydiving'.

Skydive Empuriabrava: La terra del Cel

El passat dilluns va tenir lloc la presentació oficial de la marca Skydive Empuriabrava : La terra del Cel , un nou projecte que suposarà la remodelació total de les instal · lacions de l'actual centre de paracaigudisme d'Empuriabrava ( Girona ). L'aeròdrom d'Empuriabrava compta amb 27 anys d'experiència i més de 2 milions de salts realitzats , el que el converteixen en un dels centres amb més trajectòria del panorama mundial . El clima mediterrani i la ubicació de les instal·lacions a la Costa Brava, de fàcil accés des de Barcelona , Girona i França , el converteixen en un enclavament únic .

El intenció de Skydive Empuriabrava és passar de ser el referent europeu de salt en paracaigudes per ser el referent mundial i acollir més de 150mil salts anuals .

Aquesta nova etapa per al que ja és un dels aeròdroms més importants del món, és fruit de la inversió de la companyia Skydive Dutch BV, per consolidar aquest aeròdrom com un dels millors centres per practicar el salt en paracaigudes .