Segon partit i segona decepció per al Figueres. Els de Xavi Punsí van encaixar ahir a Sant Carles de la Ràpita una derrota molt dolorosa, no només perquè els va enviar a la cua de la classificació sinó perquè van dur durant molts moments el pes del partit i van gaudir de tantes o més ocasions que els locals. Tot aquest bagatge no va valdre de res quan, a falta de deu minuts per al final, els del Montsià anotaven el 2-1 definitiu que deixava glaçats als altempordanesos.

L´inici dels blanc-i-blaus va ser gairebé immillorable. Als nou minuts de joc, l´ex de l´Olot Ivàn Cristino es va entendre amb Bonaventura per avançar els gironins. El migcampista va enviar una gran pilota a l´espai per a l´atacant banyolí que no va perdonar davant Raúl amb un xut ras ajustat al pal. L´ex del Banyoles tornaria a aparèixer només tres minuts després per deixar la pilota a Cornellà, però el xut d´aquest últim va sortir desviat.

Havien estat els millors millors minuts dels de Punsí, ja que a partir d´aleshores els tarragonins van donar un pas endevant. Ureña va haver d´intervenir per aturar dos tirs de Raúl (m.20 i 37) i un cop de cap de Javi Ramos (m.43).

Malgrat que els locals van estirar les seves línies, la Unió va seguir comptant amb bones ocasions fins al descans, com una pilota de Cristino pentinada per Pedro que Marc Bonaventura no va poder aprofitar. El banyolí tornaria a ser protagonista en l´última acció perillosa abans del descans que acabaria amb un tret de Cornellà ben col·locat però que Raúl va acabar desviant.

Amb el marcador a favor els de Xavi Punsí van intentar pausar el partit, però el tret els va sortir per la culata davant un Rapitenca que, per moments, va fer anar de corcoll a la defensa gironina. El gol de l´empat no es va fer esperar; Mabil sota els pals va evitar-lo en primera instància però el seu rebuig va anar als peus de Ramos, que no va perdonar la segona ocasió (1-1, m.49). Amb la diana, la pressió dels locals davant la porteria del Figueres es va mantenir. El partit semblava que acabaria en empat malgrat que els de la Ràpita van arribar tres vegades i els gironins van reclamar dos penals sobre Bonaventura i Moñino. Però a falta de deu minuts pel final Ramos baixava una pilota a dins l´àrea i deixava el gol en safata de plata per a Ferran, que amb el cap va donar la victòria als tarragonins.

Abans del xiulet final, Teixi va gaudir d´un cop de cap en molt bona posició però la defensa local va acabar rebutjant la pilota a sota els pals quan ja es cantava gol