Malgrat que Ricardo Rodrí?guez va deixar oberta la possiblitat que no arribés cap altre jugador abans que es tanqui el mercat, ahir el president Joaquim Boadas va confirmar que sí hi hauran cares noves abans de demà a mitjanit. Ahir encabat del partit, el secretari tècnic, Sergi Raset, es van quedar una estona més a les oficines negociant incorporacions. No hi ha res madur encara i tot dependrà dels moviments de jugadors que es produeixin les properes hores però tot sembla indicar que arribin un parell de fitxatges. Serien, en principi un davanter centre i possiblement un migcentre tot i que tampoc és descartable que arribin dos atacants. "En poden venir un, dos o tres. Dependrà. Contemplo la possibilita que no en vingui cap però no serà així. Un o dos en vindran", assegurava Boadas.

El president gironí llançava un missatge de calma a la parròquia blanc-i-vermella desesperada ahir al veure com a la banqueta no hi havia cap davanter centre pur i l'equip necessitava remuntar el 0-1 inicial. "Hi haurà novetats. Estem mirant coses. En qualseol cas tenim un equip competitiu al qual potser li manca algun retoc", deia Boads. Malgrat que només resten poc menys de 48 hores per tancar-se el mercat, Boadas no està gens nervisó. "No s'han d'encendre les alarmes perquè encara queden dos dies per fitxar" reocrodava. En aquest sentit, el president subratllava també que el mercat aquests dies és molt ampli i que hi ha jugadors que busquen equip a tort i a dret. "Aquests dos dies, hi haurà més jugadors que equips. No estic gens preocupat perquè l'àrea tècnica treballa amb moltes opcions", afegia. La possibilitat de poder fitxar jugadors a l'atur sense equip un cop tancat el mercat d'estiu també la contempla Boadas ja que el Girona disposa de fitxes lliures i pot fer-ho. El que no va voler precisar el president és si es fitxarà un davanter i un migcentre o dos davanters. "Decidirà l'àrea tècnica en funció de les necessitats. Si volen fitxar un home del mig del camp és perquè ho veuen com una prioritat", valorava.

Un com a mínim

Mentrestant, Ricardo Rodríguez que divendres va assegurar que podria ser que no arribés cap més incorporació al Girona ahir va deixar clar que de fitxatges n'hi haurà i com a mínim un. Estem mirant opcions i esperarem fins al final de mercat per veure el que som capaços de tancar. En principi estem parlant d'algunt davanter més", va assegurar el tècnica asturià. En qualsevol cas, el que és molt clar és que avui i demà seran dies molt llargs. La nit del 31 d'agost de 2009 quan el Girona va incorporar Antonio Calle, Brian Sarmiento i Javier Almirón estarà al record de molts aficionats gironins.