El Llagostera s'enfronta aquesta tarda segurament a l'equip més potent de la categoria, l'Huracán. Un equip fet a cop de talonari que des que es va crear ara fa dos anys, ha disputat de manera consecutiva dues fases d'ascensa Segona Divisió A. Enguany no vol fallar en l'intent i ha tornat a confeccionar un equip de luxe per la categoria amb noms com Perona (Cartagena), Cubillas (Espanyol B), Luismi (Alabès) o Granell (Albacete) i sota la batuta d'un entrenador de prestigi com Iñaki Alonso, ex del Múrcia i Real Unión. Per si fos poc, el Llagostera té les baixes dels seus dos davanters centre, Marc Sellarès i Salva Chamorro. El barceloní pateix una petita ruptura a l'adductor mentre que el valencià té molèsties als lligaments del genoll dret. El defensa Òscar Álvarez tampoc hi serà ja que se li han reproduïit uns problemes al genoll. Lluís Carrillo, en canvi, sí que podrà disposar del migcampista vallesà Jordi López, un cop ja té tota la documentació a punt. El Llagostera va marxar ahir al matí i a la tarda es va exercitar en arribar a la ciutat esportiva del València a Paterna.

Tot i les baixes i el potencial del rival, el Llagostera no renunciarà a res a Manises. El triomf davant el Vila-real B en l'estrena ha donat molta moral a l'equip, que avui sortirà a mossegar. "L'Huracán és un molt bon equip, que porta dos anys seguits fent el play-off d'ascens amb futbolistes de gran nivell i experiència en categories superiors", recordava Carrillo. Els valencians tindran la baixa per sanció de Sanjulián. Pel que fa a les baixes gironines, Carrillo no ho veu com una excusa. "Ens compliquen les coses però ens hi haurem d'adaptar. Haurem de buscar alternatives en atac", afegia.

En el duel de la temporada passada a Manises, el partit va acabar amb empat sense gols, mentre que ara fa dues temporades, amb els dos equips lluitant per la quarta posició, el resultat va ser d'empat a un. A la primera jornada, l'Huracán va aconseguir empatar a un davant el Reus a l'estadi tarragoní.