El jugador del FC Barcelona Sergio Busquets ha signat aquest dimarts el nou contracte que el vincula amb el club blaugrana fins al 30 de juny del 2018, amb opció a una temporada més i una clàusula de rescissió de 150 milions d'euros, amb el que acabaria amb 30 anys aquest perllongat acord segellat aquest migdia tot i que es va fer públic el passat mes de juliol.

Busquets, a les 13.30 hores ia les oficines del Club, va estampar la seva signatura en el nou contracte amb el club en què s'ha criat, per a les pròximes cinc temporades, en un acte al qual també han assistit el president, Sandro Rosell, el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, el director esportiu, Andoni Zubizarreta, el pare del jugador i exporter blaugrana Carles Busquets i el representant del jugador, José María Orobitg.

La seva clàusula de rescissió seguirà sent de 150 milions d'euros, com fins ara. En la seva etapa com a membre del primer equip, des de la temporada 2008/09 i gràcies a la confiança d'un Pep Guardiola que li havia dirigit al filial, el de Badia del Vallès ha disputat als seus 25 anys un total de 238 partits amb el primer equip, on és peça clau com a migcentre defensiu.