El Camp Nou decidirà aquesta nit el supercampió d'Espanya. Com a l'anada, en horari intempestiu. A partir de les 11 de la nit, Barça i Atlètic de Madrid buscaran alçar el primer títol de la temporada, el que enfronta el campió de Lliga amb el campió de Copa. Sobre la gespa de l'estadi barcelonista s'hi espera el millor jugador del planeta, Leo Messi, que ahir va rebre l'alta mèdica i va exercitar-se amb normalitat amb la resta de companys. Tot apunta que podria sortir d'inici per convertir-se en l'arma més letal dels homes de Gerardo Martino, que van veure com l'argentí s'havia de retirar del Calderón a la mitja part per una forta contusió, durant el partit d'anada (1-1). El tècnic, a més, va deixar-lo fora de la convocatòria del Màlaga-Barça de diumenge passat per precaució, i ara el menut davanter ja està llest per ajudar els seus companys a aixecar la Supercopa. Precisament el que no hi serà és Adriano Correia, l'autor del golàs que va donar la victòria a l'equip en la seva visita a Màlaga de diumenge (0-1). El brasiler pateix una sobrecàrrega al bíceps femoral de la cama dreta.

Al costat de Leo Messi hi podria aparèixer, per primera vegada com a titular, Neymar Júnior.

El brasiler es mor de ganes de formar l'atac al costat de l'astre argentí, i el gran nivell i les dosis de desequilibri que ha mostrat en els minuts que ha disputat amb la samarreta blaugrana fan entreveure que, per fi, podria sortir d'inici. Tot depèn del tècnic Martino, que meditarà si és millor seguir-lo reservant per a les segones parts, perquè es vagi adaptant a poc a poc, o bé donar-li la responsabilitat per primera vegada des que va aterrar a la capital catalana. Si Neymar fos a l'onze, un dels dos sacrificats respecte al partit del Calderón seria Pedro o Alexis. Els que també tenen molts números de recuperar la titularitat, per altra banda, són Busquets i Alves, a qui el Tata també va donar descans a Màlaga per poder arribar al 100% al xoc d'aquesta nit.

L'Atlètic té ambició

L'Atlètic de Madid, per la seva banda, arriba a la tornada després d'apallissar el Rayo a casa (5-0) en la segona jornada de lliga. Els homes de Simeone estan a un gran nivell, tal com demostra el seu recorregut al torneig de la regularitat (sis punts de sis possibles, vencent a Sevilla la primera jornada) i l'empat contra el Barça a la Supercopa. El seu tècnic, Diego Simeone, és conscient que l'equip català és "el favorit", reconeixent que "ells són millors que nosaltres". Tot i això, ahir va confessar que els seus homes tenen "suficients mecanismes per competir amb qualsevol adversari".

En principi el Cholo apostarà pel mateix onze que el del partit d'anada, tot i que ahir va dir en roda de premsa que "sempre s'ha de buscar alguna alternativa, sense trencar l'estructura". L'objectiu dels matalassers passa per fer saltar la sorpresa i endur-se la seva segona Supercopa. El Barça buscarà seguint ampliant el seu palmarès amb la seva 11a Supercopa.