Veure Montilivi posar-se dempeus per aplaudir un jugador rival substituit és força insòlit sobretot si no es tracta de cap vell conegut. Va passar ara fa un parell de temporades va passar quan Juan Carlos Valerón va enfilar el camí dels vestidors al ser canvait i podria passar de nou enguany ja que el canari, de 38 anys, tornarà a Girona amb la samarreta del Las Palmas.

Com Valerón, durant aquestes cinc temporades a Segona A, una bona colla de jugadors mediàtics s'han enfrontat al Girona a Montilivi ja a la recta final de les seves carreres. Amb el Saragossa (08-09) van venir els caríssims Ewerthon i Ricardo Oliveira, el qual seria traspassat al Milan poc després. D'altres noms destacats que s'han deixat veure per l'estadi darrerament han estat Farinós (Vila-real i Hèrcules), Emaná (Betis), Ballesteros (Llevant), Diego Tristán (Cadis), José Mari (Nàstic i Xerez) o Pandiani (Vila-real).

Els equips més potents que han passat per l'estadi han estat sens dubte el Vila-real, Betis, el Saragossa i el Deportivo, a més a més de la Reial Societat. L'ara espanyolista Sergio García era un dels més destacats del Betis (09-10) que tot i guanyar a Montilivi (0-2 amb un gol seu) no va pujar. El curs passat, el Vila-real va presentar-se a Montilivi amb els internacionals Cani i Bruno Soriano a més a més del suec Olaf Mellberg i l'argentí Fernando Cavenaghi tots dos ex del Juventus.

Els exmadridistes Tote i Portillo també han cridat l'atenció del públic blanc-i-vermell així com el barceloní De Lucas que cada cop que ha vingut (Múrcia, Cartagena i Celta) ha estat un corcó per a la defensa local. El lateral internacional uruguaià, Carlos Diogo, amb l'Osca i el central Paco Pavón, amb el Saragossa, també han trepitjat Montilivi anys després de guanyar Lligues de Campions amb el Reial Madrid.