Dissabte va ser a la banqueta del Llagostera per dirigir, al costat de Lluís Carrillo, el Llagostera contra el Vila-real B en l'inici de la lliga de Segona B; encara no 24 hores després Oriol Alsina canviava de xip i assistia des de la tribuna de Vilatenim a la concloent victòria del Palamós sobre el Figueres (1-3) en el derbi empordanès que inaugurava la Tercera Divisió. Secretari tècnic dels blaugrana i, des d'aquest estiu, director esportiu del degà, on va situar a la banqueta un home de la seva més estreta confiança com Jordi Guerrero, Alsina va poder compaginar amb èxits els dos càrrecs que ha assumit. Amb naturalitat i convençut que els "seus" dos equips poden donar ?guerra.

"Tenen raó els jugadors quan diuen que es pateix més a la grada que no pas sobre la gespa si no poden jugar un partit", explicava ahir, després d'haver pogut comprovar-ho a la seva pròpia pell. A Llagostera els partits els viu des de la banqueta "i és una sensació diferent que fer-ho des de la grada, on la responsabilitat és diferent". En qualsevol cas Alsina està còmode en les dues situacions i no creu que tingui cap problema per seguir-les compaginant durant la temporada. "La prioritat serà el primer equip del Llagostera, després el Palamós", assegurava ahir després d'un primer cap de setmana de competició oficial atapeït de pilota: dissabte al vespre va ser a Llagostera per dirigir l'equip contra el Vila-real, diumenge al matí va ser a l'entrenament dels blaugranes i a la tarda viatjava a Figueres per seguir el Palamós. Alsina encara va tenir temps de veure el Màlaga-Barça per televisió i pensa que una vegada comencin les categories regionals encara haurà d'empassar-se més partits.

Oriol Alsina no descuida cap detall i va enviar l'encarregat de scoouting del Llagostera, Cristóbal Avilés, a Tarragona per veure el partit entre el Nàstic i el Lleida (1-2), mentre el tècnic dels blaugrana, Lluís Carrillo, es desplaçava a Reus per "espiar" el seu proper rival a la lliga, l'Huracán (1-1). D'aquesta manera ell va poder ser a Figueres veient el degà sense cap neguit. El cap de setmana que ve també està perfectament muntat. Divendres Alsina marxarà a València amb el Llagostera per jugar partit de lliga dissabte. L'expedició tornarà de matinada però diumenge a la tarda, després d'un petit descans, el tècnic serà al Nou Estadi de Palamós per veure el debut del degà a casa.

Paral·lelament a tota l'activitat que requereix el dia a dia dels dos clubs, el tècnic continua treballant per tancar la plantilla del Llagostera en busca d'un home de banda. Ahir admetia que "és difícil" trobar-lo però té temps fins al 2 de setembre. Alsina es va mostrar convençut, d'altra banda, del potencial del Palamós: "ningú havia guanyat a Figueres en dos anys".